Προσβαση στην Σχοινουσα

Η Σχοινούσα συνδέεται όλο το χρόνο με απ’ ευθείας δρομολόγια με τον Πειραιά και καθημερινά (εκτός Κυριακής) με την Νάξο, την Αμοργό και τα υπόλοιπα νησιά των Μικρών Κυκλάδων (Ηράκλεια, Κουφονήσι και Δονούσα) με το «Εξπρές Σκοπελίτης».

Από Πειραιά για Σχοινούσα και επιστροφή, τρεις φορές την εβδομάδα με τα πλοία της "Blue Star Ferries". Επίσης κάθε Δευτέρα υπάρχει το "Aqua Gel" για Σύρο. Κάθε Παρασκευή και Κυριακή το πλοίο Artemis αναχωρεί από Σύρο προς Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Αμοργός (Κατάπολα), Αμοργός (Αιγιάλη), Δονούσα και επιστρέφει στη Νάξο, Πάρο και Σύρο, τον τελικό του προορισμό.

Την καλοκαιρινή περίοδο τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται περισσότερα και συνδέουν το νησί με Νάξο και από εκεί με Πειραιά, με άλλες Ναυτιλιακές Εταιρείες των οποίων το πρόγραμμα ανακοινώνεται συνήθως μετά τις 10 Ιουνίου.

Πληροφορίες πρόσβασης στην Σχοινούσα

Για την Σχοινούσα

Αν και νησί μικρό, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στην Σχοινούσα. Δείτε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τις διακοπές στο νησί της Σχοινούσας και επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια.