Παραλία Τσιγκούρι

Η πιο ειδυλλιακή παραλία της Σχοινούσας

Η μεγάλη, αμμώδης παραλία Τσιγκούρι είναι ιδανική για κολύμπι ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς δεν υπάρχει δρόμος που περνάει κατά μήκος της παραλίας και, επομένως, είναι πολύ ασφαλής για τα παιδιά. Επιπλέον, τα ρηχά νερά της θα σας επιτρέψουν να περάσετε πολλές ώρες χαλάρωσης στην θάλασσα. Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 450 μέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού προς τα νότια και έχει υπέροχη θέα.

Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται με τα πόδια. Διάφορα παραθαλάσσια δέντρα είναι διάσπαρτα κατά μήκος της αμμουδιάς σχηματίζοντας μια υπέροχη σκιά που προστατεύει όσους βρίσκονται από κάτω από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Το τοπίο είναι εντυπωσιακό καθώς η παραλία έχει υπέροχη θέα στη νησίδα Βενέτικο και το νησί της Ηρακλειάς. Εκτός από την κολύμβηση, το περπάτημα στην παραλία είναι επίσης μια αγαπημένη δραστηριότητα.

Μην χάσεις ούτε μία μέρα κολύμπι

Η παραλία Τσιγκούρι προστατεύεται από όλους τους ανέμους και κυρίως από τον βόρειο άνεμο, ο οποίος είναι ο πιο συνηθισμένος στην περιοχή. Αυτό οφείλεται κυρίως στον προσανατολισμό και στην τοπογραφία του κόλπου.

Δεν έχει σημασία πόσο οι άνεμοι φυσούν στο Αιγαίο, εσείς είστε προστατευμένοι. Η παραλία Τσιγκούρι είναι πάντα ήρεμη και ασφαλής. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι ξεκινούν τη μέρα τους σε μερικές από τις άλλες ωραίες παραλίες της Σχοινούσας αλλά καταλήγουν πάντα εδώ.

Παραλία Τσιγκούρι

Παραλία Τσιγκούρι

Ιδανική και αμμώδεις, με ρηχά νερά, κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά και για άπειρους κολυμβητές [...]

schinoussa beaches

Για την Σχοινούσα

Αν και νησί μικρό, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στην Σχοινούσα. Δείτε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τις διακοπές στο νησί της Σχοινούσας και επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια.